Gratis risicoanalyse
Offerte op maat
Professionele uitvoering
24u/24u Technische bijstand

Toegangs- en tijdsregistratie

Pagina_ACCESS_photo1

Wat bieden wij aan?

  • Access control: stand alone, binnen een netwerk of in de cloud
  • Toegang via PIN code, biometrie of proximity
  • Integratie van tijdsregistratie mogelijk

Weet u ten allen tijde wie toegang heeft tot uw gebouw?

Elektronische toegangscontrole biedt heel wat voordelen ten opzichte van het klassieke slot en sleutel. U heeft vast al eens een sleutel verloren en dan kent u het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen. Bovendien kan een sleutel gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.
Wilt u uw gebouw en bezittingen efficiënter beveiligen dan bent u aangewezen op een elektronische beveiliging met toegangscontrole. Door een toegangscontrole systeem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Voor de invoering van een dergelijk systeem doet u best beroep op een system integrator als Trium, die het evenwicht bewaart tussen security en safety. Ongewenst bezoek weren mag namelijk nooit ten koste gaan van de mogelijkheden bij een eventuele evacuatie.

Naast standalone systemen zijn er ook toegangscontrole systemen die binnen uw netwerk of in de cloud geplaatst worden. Hierdoor is beheer vanop afstand mogelijk.

Toegangscontrole met badgelezer

De meest gebruikte manier om toegang te autoriseren is door middel van kaarten of badges. Deze kunnen op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek raken,  gestolen werden of wanneer ze niet teruggegeven werden nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. De geblokkeerde kaarten kunnen dan meteen niet meer gebruikt worden om toegang te krijgen.

Codeklavieren

Door middel van een codeklavier kan u de toegang tot uw gebouw beperken met een geheime code. Aan verschillende gebruikersgroepen kunnen verschillende codes toegekend worden. Zo kan het zijn dat één groep 24h/24h toegang heeft tot het gebouw, terwijl een andere groep slechts toegang heeft tot één deur gedurende een bepaalde periode. Voor een optimale beveiliging wordt vaak een vertragingsfunctie of blokkering ingesteld op het codeklavier. Deze treedt in werking wanneer 3 maal na mekaar een foutieve code werd ingevoerd.

Biometrische lezers

Onder toegangscontrole door biometrie behoort elke vorm van toegangscontrole met een persoonsidentificatie gebaseerd op fysische kenmerken als een vingerafdruk of iris scan. Waar een badge of code nog aan een niet geautoriseerd persoon kan doorgegeven worden, biedt een biometrische controle de beste beveiliging.

Bij het invoeren van een biometrisch systeem dient u rekening te houden met enkele privacy bepalingenTrium kan u hierin verder adviseren.

Slagbomen

Toegangscontrole heeft uiteraard niet altijd betrekking op gebouwen. Slagbomen zijn ideaal voor perimetrische beveiliging van uw bedrijfsterrein. De identificatie kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld door middel van een kaartlezer, afstandbediening of codeklavier.

Speed gates

Een ‘speed gate’ wordt ook wel eens een snelvouwpoort genoemd en is ideaal voor doorgangen met hoge veiligheidseisen en waar dagelijks veel voetgangers doorheen moeten.
In combinatie met een toegangscontrolesysteem (door middel van bijvoorbeeld badgelezers) is een veilige en vlotte passage gegarandeerd.

DIENSTEN

  • Inbraakdetectie

  • Camerabewaking

  • Brand- en gasdetectie

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij komen gratis langs om een risicoanalyse te maken.