Camerabewaking2017-04-26T13:22:03+00:00
Slide background

Camerabewaking

 • Camerabewaking conform de privacy wetgeving
 • Stand alone of beheer vanop afstand
 • Volledige IP oplossingen
 • Analytische software
 • Thermische camera’s
 • Integratie met alarmsystemen

Wilt u weten wat er zich in uw afwezigheid voordoet op uw eigendom?

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden.

Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.

IP camerabewaking

Bij een IP camerabewaking wordt het opnametoestel binnen een netwerk gezet waardoor ze vanop afstand via LAN of WAN toegankelijk zijn. Deze IP camera’s hebben doorgaans een hogere resolutie (aantal megapixels) dan analoge camera’s waardoor ze meer detail en een hogere kwaliteit bieden.

Een hybride oplossing, waarbij analoge camera’s op een IP opnametoestel aangesloten worden, is eveneens mogelijk.

Trium is gecertificeerd installateur van Milestone, Mirasys , Geovision , …

Analoge camerabeveiliging

Analoge camera’s hebben meestal een VGA beeldresolutie van ongeveer 0.3 MP, beduidend lager dan de meeste IP camera’s. De toestellen zijn wel goedkoper en er is geen extra IP netwerk nodig, waardoor ze in verschillende toepassingen toch nog gebruikt worden.

Thermische camerabewaking

Thermische camera’s zien geen detail maar registreren enkel lichaamswarmte. Ze worden dus niet gebruikt om personen te herkennen maar eerder om te detecteren. Meestal worden deze thermische surveillance camera’s gebruikt in combinatie met andere, beweegbare camera’s die in de richting van de thermische camera worden gestuurd bij een detectie.

Analytische software

Wilt u nog meer uit uw camerabeveiling halen dan is er de analytische software. Deze intelligente software kan bijvoorbeeld voertuigen en personen onderscheiden, zaken op basis van grootte en kleur onderscheiden enzoverder. Analytische software voor beveiligingscamera’s wordt bijvoorbeeld gebruikt voor nummerplaatherkenning, maar ook voor inbraaksystemen, veelal in combinatie met beweegbare camera’s.

Trium is gecertificeerd installateur van de Agent VI analytische software voor camerabewaking.

Reeds enkele van onze klanten hebben een camerabewakingsysteem geïntegreerd met intelligente analytische software. Maar wat is analytische software en wat doet het?

Trium Security is gecertificeerd voor het gebruik en installatie van Agent VI Video Analysis Software.

Wat zijn thermische camera’s?
Thermische camera’s geven (lichaams)warmte weer. Het is bij dit soort camera’s niet zo zeer de bedoeling iemand te herkennen, maar meer om iemand te detecteren van op grote afstand.

 

In combinatie met beweegbare camera’s die zich focussen op het gedetecteerde object van de thermische camera’s, gaat niets of niemand nog onopgemerkt voorbij.

 

 

  Contacteer ons voor een offerte

  Voornaam*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Woonplaats*

  U bent:

  U heeft graag dat wij contact met u opnemen i.v.m.
  InbraakbeveiligingBrandbeveiligingToegangscontroleCamerabewaking

  Commentaar*

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?
  Per telefoonPer e-mail


  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.