Inbraakbeveiliging2017-04-26T13:22:03+00:00
Slide background

Inbraakbeveiliging

 • Inbraakbeveiliging volgens de INCERT normen (nummer B-1585)
 • Erkend installateur volgens de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken (nummer 20-0854-50)
 • Alarmsystemen voor elke toepassing
 • Voor particulier, bedrijven, overheidsdiensten etc…

Wanneer u een partner voor inbraakbeveiliging onder de arm neemt, neemt u dan het risico dat bij een schadegeval alsnog discussies ontstaan?

Uiteraard niet. Daarom kiest u voor een erkende installateur, die uw installatie conform de voorschriften van de verzekeringsmaatschappijen kan uitvoeren.
Zo zorgt u dat er veel minder ruimte voor discussie is bij een schadegeval.
Bovendien heeft een erkend installateur als Trium voldoende know-how in huis om de inbraakbeveiliging binnen de opgelegde reglementeringen zo efficiënt mogelijk te realiseren en in te staan voor een professionele dienst na verkoop.

Omdat uw eigendom uniek is en dus ook een unieke oplossing vergt, kan u bij Trium terecht voor een heel scala aan beveiligingssystemen. Volgens uw voorkeur kunnen alarmmeldingen doorgestuurd worden naar uw gsm of de meldkamer.
Wilt u volledige controle? Dan kan u uw alarmsysteem besturen vanop afstand via uw smartphone (via een applicatie of sms) of via de computer (beveiligde software).

Bedraad of draadloos alarmsysteem

Bedrade alarmsystemen kunnen geïnstalleerd worden via bestaande of nieuwe kabels. Voor bedrijven die INCERT klasse 3 nodig hebben voor hun verzekering is een bedraad systeem de enige mogelijke oplossing.
Draadloze alarmsystemen zijn daarom veelal interessant voor particuliere klanten. Deze systemen zijn makkelijk te plaatsen in bestaande, afgewerkte panden maar kunnen ook voor tijdelijke locaties als een werfbeveiliging gebruikt worden.

beam

Omtrekbeveiliging

Standaard oplossingen als raambeveiliging of alarmsysteem hebben als nadeel dat er vaak schade berokkend wordt alvorens een
indringer afgeschrikt wordt door de inbraakbeveiliging. Omtrekbeveiliging zorgt ervoor dat een indringer gedetecteerd wordt alvorens het pand te betreden.
Enkele mogelijkheden zijn gronddetectie, in de vorm van druksensoren onder de grasmat, en AIR (Active InfraRed) beams.

Perimetrische en volumetrische detectie

De perimetrische detector biedt een plaatselijke beveiliging. Dit zijn veelal magneetcontacten die bijvoorbeeld op een deur, raam of poort worden aangebracht. In nieuwbouw projecten kunnen deze onzichtbaar ingewerkt worden .
Volumetrische detectoren controleren een ruimte op bewegingen door middel van bewegingsdetectoren met PIR (Passive InfraRed) en microgolf technologie.

Branddetectie aangesloten op het inbraaksysteem

Als er slechts enkele branddetectoren nodig zijn in een pand, dan kunnen deze rechtstreeks op het inbraaksysteem aangesloten worden. Er hoeft dan geen aparte brandcentrale geplaatst te worden maar er kan wel een contact gestuurd worden naar de inbraakcentrale.
Deze alarmeert vervolgens de meldkamer of stuurt een vocale- of tekstboodschap naar de gsm.
Ook CO detectie of gasdetectie is op die manier mogelijk.

Integratie

Een volledige integratie van brandalarm, camerabewaking, inbraakbeveiliging enzoverder is mogelijk, evenals een integratie met domotica systemen.

Interventies

Indien mogelijk kan u rekenen op interventies door de installateur vanop afstand. Dit is de snelste oplossing, die u bovendien tijd en geld bespaart.
Is interventie vanop afstand niet mogelijk, dan kan u kiezen voor 24h/24h, 7d/7d technische ondersteuning ter plaatse.

  Contacteer ons voor een offerte

  Voornaam*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Woonplaats*

  U bent:

  U heeft graag dat wij contact met u opnemen i.v.m.
  InbraakbeveiligingBrandbeveiligingToegangscontroleCamerabewaking

  Commentaar*

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?
  Per telefoonPer e-mail


  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.